nedelja, 5. april 2020

Novo na spletu, april 2020

Radi bi vas seznanili z nekaj novostmi na spletu:

dr. Ivo Kerže ima svoje mesto na spletu

Kakor sam piše v Uvodniku: "Prijatelji so me spodbudili in veliko pripomogli k nastanku pričujoče spletne strani, ki prinaša izbor mojih dosedanjih zapisov: eni so bolj priložnostni odzivi na sočasno tematiko, drugi obravnavajo bolj načelno raven, v glavnem pa gre za nekakšno povezavo obojega – v njih si v glavnem prizadevam, podobno kot že svoj čas škof Mahnič, za motrenje časa sub specie aeterni."
Tukaj lahko najdemo članke objavljene na Časniku, v Tretjem dnevu (ki so bili do sedaj na internetu nedostopni!), posnetke predavanj, različne komentarje ter povezave za nakup knjig.
Več si preberite na naslovu: Ivo Kerže - Izbrani spisi

Komanov mulc na YouTube - pogovori in vlogi
Prodorna razmišljanja in pogovori z zanimivimi gosti, kjer se boksa brez rokavic. Pogledi na aktualno družbeno politično dogajanje in dogajanje v Cerkvi s strani tradicionalnega katolika.
Izbirate lahko že med več kot desetimi posnetki. Priporočljivo se je na kanal naročiti ter vklopiti obveščanje.





Andrej Vončina: Portal in YouTube kanal
Poleg vsem znanega Portala, ki ga imamo že leta med priljubljenimi povezavami, je sedaj dostopen YT kanal. Tam goriški duhovnik objavlja pridige, pogovore in kateheze. Veliko materiala tudi za bolj zahtevne. Priporočljivo se je na kanal naročiti ter vklopiti obveščanje.




Ni komentarjev:

Objavite komentar

AdDominum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...