ponedeljek, 24. december 2018

Ob koncu leta


V letošnjem adventu smo organizirali in darovali zadnjo letošnjo tradicionalno latinsko sveto mašo. Naslednja bo darovana v naslednjem letu, in sicer 15. januarja. Ker se torej leto približuje koncu, je prav, da se na kratko ozremo nazaj v naše preteklo delovanje.

V letu 2018 smo uspešno organizirali 13 svetih maš, ustvarili čez 50 objav na blogu, izdelali koledar za novo leto, gostili predstojnika Duhovniške bratovščine svetega Petra in se trudili izpolnjevati svoje stanovske dolžnosti. Gotovo pa bi lahko marsikaj storili bolje, zato prosimo odpuščanja za vse slabo, za vse dobro pa Bogu hvala!

Delovanje našega skromnega apostolata ne bi bilo mogoče brez molitvene in finančne podpore. Zato se iskreno zahvaljujemo vsem podpornikom in dobrotnikom. Zato bo prihodnja sveta maša v Dravljah darovana zanje.

V prihodnjem letu se bomo po svojih močeh v pričakovanju zmage Marijinega Srca še naprej trudili negovati živo svečko Tradicije ter tako služiti Bogu in njegovi Cerkvi. Kot je zapisal sveti papež Pij X., resnični prijatelji ljudstva niso revolucionarji in novatorji, temveč tradicionalisti.

Ob koncu leta bi radi vsem voščili blagoslovljen praznik Rojstva našega Gospoda Jezusa Kristusa!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

AdDominum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...