ponedeljek, 21. november 2016

Koledarji 2017 - Sveta maša po Rimskem misalu sv. Janeza XXIII.



Mnogi izmed naših bralcev so bili lani zelo veseli izdaje liturgičnih stenskih koledarjev. Zato bodo na voljo tudi letos.

Koledarji bodo, enako kot lansko leto, posvečeni presveti daritvi. Slike bodo prikazovale utrinke iz letošnjih svetih maš po tradicionalnem rimskem obredu. Vsebovali bodo godove svetnikov po tradicionalnem liturgičnem koledarju, v legendi pa bodo še podatki o liturgičnih barvah, postnih dneh in druge uporabne informacije. Format koledarja bo A3.

Koledarji so brezplačni, zaželen pa je prispevek vsaj 6€, ki pokriva stroške izdelave in dostave na naš naslov. Koledarje v poljubni količini lahko naročite preko obrazca na desni strani, možen pa je tudi osebni prevzem pri naslednjih svetih mašah v Dravljah in Grosuplju. Do konca tega leta bosta na sporedu še vsaj ena. Kdor bi želel koledar dobiti po pošti, naj vračuna še stroške pakiranja in pošiljanja. Prav tako naj ne pozabi v sporočilu navesti tudi svojega naslova. Z naročili ni pametno odlašati, ker bodo koledarji natisnjeni v omejeni količini in lahko ostanete brez. Dostava koledarjev je predvidena v začetku decembra!

Ni komentarjev:

Objavite komentar

AdDominum

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...